Ring og hør mere
+45 54 77 81 32

Om Granby Foam

​Granby Foam fremstiller stødabsorberende og beskyttende skumpolstring i polyethylen Stratocell® og Ethafoam®, der er optimalt tilpasset netop dit produkt, så det får unik opmærksomhed og maksimal beskyttelse under transporten.


Skumpolstringsløsningerne kan anvendes til alle slags transportkasser fra papkasser, krydsfiner- og trækasser til plastkasser.

Granby Foams styrke er vores dedikerede medarbejdere, kundefokus og behovsanalyse samt mange års erfaring med udvikling af skræddersyede skumpolstringsløsninger i polyethylen.

Vi gør alt for at finde løsninger og opfylde vores kunders emballagebehov, hvad enten det er engangs- eller langsigtede løsninger.

​Vores emballageløsninger i polyethylenskum fremstiller vi på vores topmoderne skærebord på vores fabrik i Nykøbing Falster.


Kunden, som modtager dit produkt, vil opleve kvalitet allerede ved udpakningen, hvor den solide og 100% tilpassede skumpolstring viser, at der er taget professionelt hånd om produktet hele vejen fra produktion til levering.

Granby Foam kan således levere en helstøbt transportløsning til dine produkter.

Send os gerne dine egne tegninger til løsninger i polyethylenskum Stratocell® og Ethafoam®.

Granby Foams salgs- og leveringsbetin​gel​ser

Åbningstider

​Man-Torsdag:​

Fredag: 

kl. 7.00 - 15.00​

kl. 7.00 - 14.00

Kontakt

Nordre Ringvej 25

DK-4800 Nykøbing F
Tlf.: +45 54 77 81 32

Mail: info@granbyfoam.dk